Test

eenvoudig
digitale skills

Wil je weten of een sollicitant nu écht de kennis en skills heeft die je nodig hebt? Met alleen een cv, motivatiebrief en gesprek tast je in het duister. Van SEO tot displayadvertising en e-mailmarketing: wat kan en weet je sollicitant nu echt? Onze Digital Skills Test legt het bloot. Ook handig als je een beeld wil krijgen van de sterktes binnen je team.

placeholder
Zo werkt de Digital Skills Test
 • 01
  Maak of kies een test

  Wil je de test helemaal personaliseren voor jouw bedrijf? Dat kan. Je hebt de vrije keuze uit een databank van meer dan duizend vragen. Of kies een bestaand, gevalideerd assessment.

   

  De vragen zijn onderverdeeld in:

  • categorieën.
  • types (kennis, inzicht of praktijk).
  • niveau van ervaring (junior, medior of senior).
 • 02
  Nodig deelnemers uit

  Je maakt een account aan en nodigt een sollicitant of teamlid uit voor de test. Of wij doen dat voor jou.

 • 03
  Neem de test af

  Waar en wanneer de deelnemer je test aflegt, kies je zelf. De test moet in één keer afgelegd worden, en het is niet mogelijk om terug te gaan naar een vorige vraag.

 • 04
  Vergelijk de resultaten

  Is je sollicitant of teamlid klaar met de test? Dan krijgt zij of hij een automatisch eindrapport met een gedetailleerde beschrijving van de resultaten. Jij krijgt dat uiteraard ook. Zo kan je meteen vergelijken met andere deelnemers. 

  Koos je voor een niet-gepersonaliseerde gevalideerde test? Dan kun je de resultaten ook vergelijken met die van iedereen die de test ooit heeft afgelegd. 

placeholder
placeholder

Test je graag de skills van je sollicitant of teamlid? En zoek je een handige tool die jou daarbij helpt?

Toets je sollicitanten op digitale vaardigheden

Reduceer mismatches en trek de juiste skills aan om jouw team te optimaliseren ! Via het platform heb je niet alleen toegang tot meerdere gevalideerde toetsen maar kan je ook zelf je eigen toetsen ontwikkelen. Wij beschikken over de grootste dynamische database met digital gerelateerde multiplechoice vragen (meer dan 1500) op het gebied van o.a. webanalytics, SEM, Email Marketing, Display Advertising, Social Media Marketing, GDPR, Marketing Automation etc. Is de toets afgerond dan ontvang je meteen een rapportage met kennis-, inzicht- en toepassing-vaardigheden van de sollicitant. Bekijk het rapport individueel of vergelijk scores van meerdere sollicitanten.

 

 

Breng de ontwikkeling van je medewerkers in kaart

Beroep kunnen doen op de juiste digitale vaardigheden is voor organisaties van vitaal belang. Lifelong learning is de nieuwe standaard waardoor niet alleen het in kaart brengen belangrijk is maar ook de ontwikkeling van die vaardigheden. Op individueel- én op teamniveau. Via ons platform meet, volg én benchmark je eenvoudig de ontwikkeling van je eigen medewerkers.

 

Test je eigen digitale skills, gratis!

Continu leren en aanpassen, dat is het nieuwe normaal. En al helemaal als we het hebben over digital. Maar hoe weet je waarop in te zetten? Met de Digital Skills Test kan je je skills toetsen, vooruitgang meten of benchmarken met andere talenten. Ben je een jong talent en wil je weten waar je sterktes nu eigenlijk écht liggen? Neem onze test af en bekijk de resultaten om je meer inzicht te geven. Op deze manier helpen we jou graag om de juiste keuze te maken in je startende carrière.

Benieuwd naar jouw score?

Test type


29000 talenten hebben de test al ingevuld.

78% is het gemiddelde resultaat over alle testen heen.

Vragen die wij vaak krijgen

 • Vraag...

  Antwoord...