Ons team.

Ieder van ons wil elke dag groeien, elke dag beter worden, elke dag een stap vooruitzetten om zo de beste versie van zichzelf te worden. Wij zien de razendsnel veranderende digitale wereld niet als een bedreiging, maar als een uitdaging.

Teamfoto Nedworks
Stephane Collignon
Stephane Collignon

Als ondernemer heb ik de ambitie om steeds beter te doen. Voor NedWorks betekent dit het bestaande potentieel optimaal te benutten en een uitmuntende service te bieden aan onze klanten en kandidaten. Commitment is mijn stokpaardje, maar als je ons dit geeft mag je er zeker van zijn dat we er àlles aan zullen doen om het gewenste resultaat te boeken.

Judith van den Borne
Judith van den Borne

Als Talent Scout weet ik dat op elk potje een dekseltje past. Op zoek gaan naar dat ideale potje of dekseltje is een uitdagend, boeiend en dankbaar traject. Niet alleen hebben we op regelmatige basis contact met onze consultants, we leren ook enorm veel bij over diverse sectoren en markten. Het is fantastisch om elke dag nieuwe mensen te leren kennen en onze digitale talenten te linken aan de perfecte opdracht. Als jongste van het team leer ik dagelijks ongelofelijk veel bij van mijn fantastische collega's en begeleiden ze me door de digitale wereld.

Stephanie Remon
Stephanie Remon

Humans became digital, now it’s time for digital to become human. Hoe fascinerend kan je job zijn om deze mijlpaal in de digitale wereld te ondersteunen. Op zoek gaan naar digitale talenten om deze te matchen met hun ideale job, is mijn nieuwe drijfveer! Door de positieve en proactieve mindset binnen NedWorks wordt mijn enthousiasme alleen maar versterkt.

Ine Franckaert
Ine Franckaert

Mijn job bestaat er vooral in goed te luisteren naar onze klanten en de uitdagingen waar ze voor staan. Pas als dat helemaal duidelijk is, kan ik de juiste digital consultant opzoeken in ons uitgebreide netwerk dat we de voorbije jaren hebben opgebouwd. Elke opdracht is immers uniek en er is niets fijner dan het moment waarop de puzzelstukjes in mekaar vallen en de klant en kandidaat mekaar vinden.

Paulien Goditiabois
Paulien Goditiabois

Ik ben bij NedWorks mogen starten als DMA Project Consultant door mijn deelname aan Digital Masters Academy. 2 maanden later bood NedWorks mijn eerste, vaste job aan als Marketeer, fantastisch! Sindsdien mag ik mijn schouders zetten onder de Branding en Marketing van NedWorks en Digital Masters Academy. Ik krijg hier de kans om mijn eigen rol en speelveld te vormen en mijzelf te ontplooien zowel op professioneel als persoonlijk vlak. 

Reinier Jonker
Reinier Jonker

Mijn missie is om constant de status quo te challengen. Ik hou mij bezig met de groei van ons team en bedrijf zodat we onze klanten elke dag een beetje beter van dienst kunnen zijn. Bij NedWorks wordt er veel tijd gespendeerd om jou in je kracht te zetten. Je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om je buikgevoel na te jagen en om fouten te maken. Een cultuur waar ik mij goed in voel.

Raf Schroons
Raf Schroons

Als business manager vind ik het heerlijk om dagelijks nieuwe klanten te ontmoeten. Doordat elke klant anders is leer ik continu bij. De ene dag zit ik bij een klant in de automotive sector, de andere bij een professionele voetbalclub. Dit stelt mij in staat om een groot netwerk van fijne relaties uit te bouwen met als doelstelling om samen met de klant een groeitraject door te maken. Tevreden klanten is wat mij drijft in mijn job.

Francine Callaerts
Francine Callaerts

Als Business Manager ben ik een luisterend oor voor onze klant en denk ik vooral mee wanneer er een tekort is aan bepaalde skills en hoe we dit op korte termijn kunnen oplossen. Zelf voel ik me op mijn best binnen een dynamische omgeving, een groeibedrijf als NedWorks met bovendien een team van gemotiveerde collega’s aan mijn zijde kunnen mij alleen maar extra motiveren. NedWorks beantwoordt 100% aan deze vereisten.

Miranda Roelant
Miranda Roelant

Een analytische geest met een zorgzaam karakter overgoten met een sausje van sarcastische humor, de admin-queen bij NedWorks. Ik streef naar de beste oplossing voor iedereen zonder de menselijke kant van het verhaal uit het oog te verliezen. I love my job net omdat het me de kans geeft mijn twee sterkste punten te combineren: het analytische in het boekhoudkundige luik van de job en het zorgzame in het HR-luik. 

Camille Meert
Camille Meert

Sinds 2012 mag ik mezelf een ondernemer noemen. Mensen en bedrijven vooruithelpen ligt in mijn natuur. Ik streef ernaar om in elke situatie tot de kern van de situatie te gaan om de juiste aanpak en oplossing te vinden. Mijn passie is het optimaliseren van human capital, zowel voor onze klanten als binnen NedWorks.

Naomi Devos
Naomi Devos

Na mijn studies besloot ik om mijn carrière bij NedWorks te starten als Talent Scout. Vanaf het begin stond mijn persoonlijke groei centraal en werd ik met open armen ontvangen. Als echte ‘people person’ streef ik ernaar om onze kandidaten zo goed mogelijk te assisteren wanneer er opportuniteiten plaatsvinden. Wanneer ik een deel kan uitmaken van de kandidaten hun groeipad ben ik all day excited! Bovendien ben ik enorm benieuwd naar welke digital journeys ons te wachten staan, so bring it on!

Kom bij ons werken

Wil je graag bij ons werken? Fijn! Wat wij van jou verwachten?

  • Je ziet de razendsnelle digitale wereld als een uitdaging.
  • Je wil groeien en bent bereid tot dat tikkeltje meer.
  • Je weet van aanpakken.
  • Je hebt digitale vingers.
  • Je wil deel uitmaken van een bedrijf in volle groeispurt.
Solliciteer meteen
Foto team