Onze missie.

Wij zijn een Digital Talent Agency. Onze missie is om de community van digitale professionals in België te verbinden, inspireren en samen kansen creëren.

Kansen om uitdagingen op te lossen en samen te groeien. 

Over ons
Hoe we dat doen.

Die uitdaging oplossen doen we samen. Samen met onze community van digitale experts.

En samen groeien we, even razendsnel als die digitale wereld. Elke dag opnieuw wordt elk van ons een betere versie van zichzelf.

Foto 1
Foto 2

Voor digitaal talent.

Wij vinden de ideale opdracht of job die past bij jouw carrière doelen. Elke dag opnieuw is dat ons doel. En bij NedWorks sta je er niet alleen voor. Als NedWorker heb je toegang tot onze community, begeleiding en coaching door een team van specialisten.

Bekijk onze vacatures

Voor bedrijven.

We zijn een community van meer dan 80 gemotiveerde, digitale talenten. Wij zien de razendsnelle digitale revolutie als een opeenvolging van kansen. Kansen om jouw uitdagingen op te lossen door Strategie, Resources en Learning & Development te combineren. 

Bekijk onze services

Onze cultuur.

Aan de grondslag van NedWorks ligt onze cultuur. Een gedachtengoed dat diep in alle NedWorkers en het bedrijf verankerd zit. Het verbindt en leidt ons door het dagelijkse leven.

Onze cultuur weerspiegelt niet alleen onze aanpak in het werken met klanten, maar beschrijft ook de manier waarop we onszelf intern organiseren: een holistische aanpak waarin vrijheid krijgt, wendbaar is en verantwoordelijkheid neemt. Elke dag een beetje beter.

 

placeholder

Onze 5 values. 

Success isn’t given. It’s earned.

We werken vol toewijding, zijn leergierig en doen wat we beloven. Alleen zo gaan we onze doelen bereiken. Het is namelijk moeilijk om iemand te verslaan die nooit opgeeft.

Truth fears no questions.

We zijn eerlijk en open tegenover onszelf en elkaar. Eerlijk over ons intenties, gevoelens en met feedback. Eerlijkheid is altijd de beste strategie.

placeholder

You are respected only as you respect.

Wij respecteren onszelf en elkaar - ongeacht de situatie. Hard op het resultaat, zacht op de persoon. We are all human.

Invest in trust.

Vertrouwen is de basis voor persoonlijke groei. En voor resultaten om trots op te zijn. Daarom geven we onze medewerkers veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid – vanaf dag één.

Write your own story.

Wij creëren onze eigen kansen, maken onze eigen fouten, leren, groeien, genieten, huilen, lachen, vechten, doen. Iedereen is verantwoordelijk om zijn eigen verhaal te schrijven - elke dag.

Ons team

Benieuwd naar de mensen achter NedWorks? 

Leer onze NedWorkers kennen

Kom bij ons werken

Wil je graag bij ons werken? Fijn! En nóg fijner als je aan onze verwachtingen voldoet:

  • Je ziet de razendsnelle digitale wereld als een uitdaging
  • Je hebt ondernemerszin.
  • Je wil groeien en bent bereid tot dat tikkeltje meer.
  • Je hebt digitale vingers.
  • Je wil deel uitmaken van een bedrijf in volle groeispurt.
Solliciteer meteen
placeholder

Wij willen bouwen aan een wereld waar iedereen de kracht vindt om de beste versie van zichzelf te worden.

Camille Meert, Chief People Officer
placeholder